Peugeot 207 1.4 HDI Veturë 2010 - Automjet
Peugeot 207 1.4 HDI Veturë 2010 - Automjet
€ 5.400,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
Peugeot
Modeli:
207
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22453
Offer ID #22453
ABS
Airbag
Alarm
Dritare elektrike
Klimë (AC)

Peugeot 207 1.4 HDI Veturë 2010 - Automjet

€ 5.400,00
Kompani biznesi
Metush Krasniqi, Gjilan
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
Peugeot
Modeli:
207
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22453
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch