Philips 65" Led Uhd 4K Smart Tv Anrdoid Ambilight TV - Elektronikë
Philips 65" Led Uhd 4K Smart Tv Anrdoid Ambilight TV - Elektronikë
€ 1.299,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Philips
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20445
Offer ID #20445

 

Brendi Philips
Modeli i Produktit Televizor Philips 65Pus7304/12 | 65" Led Uhd 4K Smart Tv Anrdoid Ambilight
Madhësia e ekranit 65" - 164 cm
Tipi i panelit LED
Tiparet…

Philips 65" Led Uhd 4K Smart Tv Anrdoid Ambilight TV - Elektronikë

€ 1.299,00
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
038 600 556
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Marka:
Philips
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20445
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch