Pioneer, denon Pioneer DDJ-1000 Controller = 550EUR, Pioneer DDJ-SX3 Controller = 550 EUR, Pioneer CDJ-3000 Professional DJ Multi Player = 1400 EUR, Pioneer CDJ-2000NXS2 Multi Player = 1000 EURO, WHATSAPP: +27640608327 Audio - Elektronikë
Pioneer, denon Pioneer DDJ-1000 Controller = 550EUR, Pioneer DDJ-SX3 Controller = 550 EUR, Pioneer CDJ-3000 Professional DJ Multi Player = 1400 EUR, Pioneer CDJ-2000NXS2 Multi Player = 1000 EURO, WHATSAPP: +27640608327 Audio - Elektronikë
€ 550,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Marka:
Pioneer, denon

Pioneer DDJ-1000 Controller = 550EUR, Pioneer DDJ-SX3 Controller = 550 EUR, Pioneer CDJ-3000 Professional DJ Multi Player = 1400 EUR, Pioneer CDJ-2000NXS2 Multi Player = 1000 EURO,  WHATSAPP: +27640608327 , EMAIL: gadgethousltd@gmail.com

 

 

 

 

 

We are a Supplier of DJ Equipment . We have stores in the United Kingdom and South Africa.

 

 

We do delivery to most countries in the world through DHL, FEDEX and UPS courier services.

 

 

We offer free…

Pioneer, denon Pioneer DDJ-1000 Controller = 550EUR, Pioneer DDJ-SX3 Controller = 550 EUR, Pioneer CDJ-3000 Professional DJ Multi Player = 1400 EUR, Pioneer CDJ-2000NXS2 Multi Player = 1000 EURO, WHATSAPP: +27640608327 Audio - Elektronikë

Në shitje Audio
Pioneer, denon
€ 550,00
Louis Thomas
Shitës privat
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Marka:
Pioneer, denon
Offer ID #23262
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch