PlayStation 5 WTS Sony PlayStation 5 Game CHAT: +919957430530 Kompjuterë - Elektronikë
PlayStation 5 WTS Sony PlayStation 5 Game CHAT: +919957430530 Kompjuterë - Elektronikë
€ 400,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Germersheim, Germany
Marka:
PlayStation 5
Ngjyra:
White

Selling Brand new Sony PlayStation 5 Games console disc edition brand new with complete accessories and comes with 1 year warranty. items are available to be shipped and authentic.

 

Sony PlayStation 5 Game Console: $ 450Usd

Sony PlayStation 4 Pro 1TB: $ 220Usd

 

Sales Director : Faizhan Muhammed

Whats-App : +919957430530

faizhanmuhammed@gmail.com

PlayStation 5 WTS Sony PlayStation 5 Game CHAT: +919957430530 Kompjuterë - Elektronikë

€ 400,00
Arabia001
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Germersheim, Germany
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
PlayStation 5
Ngjyra:
White
Offer ID #23064
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch