Porsche Cayenne COUPE SPORT DESIGN Veturë 2019 - Automjet
Porsche Cayenne COUPE SPORT DESIGN Veturë 2019 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2019
Marka:
Porsche
Modeli:
Cayenne
Kilometra:
88'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21239
Offer ID #21239
 • Year 2019
 • Make PORSCHE
 • Model CAYENNE
 • Body Style Coupe
 • Mileage 88000
 • Transmission Automatic
 • Drivetrain 4WD
 • Engine 3.0
 • Fuel Type Diesel
 • Trim SPORT DESIGN
 • Exterior Color Black
 • Interior Color Black
360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritare elektrike
Dritë atuomatike për kthesa
Federët me ajr
Isofix
Klimë (AC)
Navigation
Sport
Ulëse lëkure

Porsche Cayenne COUPE SPORT DESIGN Veturë 2019 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2019
Marka:
Porsche
Modeli:
Cayenne
Kilometra:
88'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21239
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch