Porsche Cayenne S 4.2 Diesel Veturë 2013 - Automjet
Porsche Cayenne S 4.2 Diesel Veturë 2013 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Viti i prodhimit:
2013
Marka:
Porsche
Modeli:
Cayenne
Kilometra:
188'312 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21957
Offer ID #21957
•2013 | 188312 KM
•281 KW | 382 PS
•Liber Servisi
•Mundesi shitje pa doganë(export) IM7
info: +383 (0) 49 144 779
Rr.Bujanocit, Gjilan.
4×4
ABS
Airbag
Dritare elektrike
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
Klimë (AC)
Navigation
Sport
Ulëse lëkure

Porsche Cayenne S 4.2 Diesel Veturë 2013 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2013
Marka:
Porsche
Modeli:
Cayenne
Kilometra:
188'312 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21957
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch