Porsche Panamera 4S Veturë 2017 - Automjet
Porsche Panamera 4S Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2017
Marka:
Porsche
Modeli:
Panamera
Kilometra:
98'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kaltërt
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21071
Offer ID #21071
360°-Kamera
ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Federët me ajr
Klimë (AC)
Ulëse lëkure
WLAN / Wifi Hotspot

Porsche Panamera 4S Veturë 2017 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2017
Marka:
Porsche
Modeli:
Panamera
Kilometra:
98'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kaltërt
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21071
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch