Promo Apple iphone 13 Pro, IPhone 12 pro Whatsapp: +16602028314 Celularë - Elektronikë
Promo Apple iphone 13 Pro, IPhone 12 pro Whatsapp: +16602028314 Celularë - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Pristina District
Ngjyra:
white

Assalamualaikum e vellait dhe motres!!!

 

NE OFROJMË ZBRITJE PËR POROSIT ME SHUMË...Përfitoni 30% zbritje nëse blini 10 copë e lart. Çmimi përfshin tarifat e postës.

 

ales Menaxher: Teresa Ramson

 

Kontaktoni Whatsapp....: +16602028314

 

Kontaktoni Whatsapp...: +16602028314

 

Na kontaktoni me email.: Legitshowroom01@gmail.com

 

Filloni biznesin tuaj të iPhone në më pak se një muaj - blini telefona direkt nga furnitorët.

 

Shesim edhe tek individi. Mund të blini 1 njësi ose më shumë nga ne.…

Promo Apple iphone 13 Pro, IPhone 12 pro Whatsapp: +16602028314 Celularë - Elektronikë

€ 500,00
legitshowroom01
Shitës privat
Numri kontaktues:
13072969231
Adresa ose vendi:
Pristina District
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Ngjyra:
white
Offer ID #23524
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch