Mercedes Actros 44.48 2012 Kamion
Mercedes Actros 44.48 2012 Kamion
€ 350.000,00
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Kamion
Adresa dhe vendi:
Ferizaj
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
Mercedes
Modeli:
Actros 44.48
Kilometra:
49'200 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #19331
Offer ID #19331

Pumpe e Betonit, Mercedes Actros 44.48

Mercedes Actros 44.48 2012 Kamion

€ 350.000,00
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Kamion
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
Mercedes
Modeli:
Actros 44.48
Kilometra:
49'200 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #19331

Kontakto

  Kompani biznesi
  Magjistralja Ferizaj Prishtin (QMI)
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch