Radeon NITRO+ RX 580 8G G5 Kompjuterë - Elektronikë
Radeon NITRO+ RX 580 8G G5 Kompjuterë - Elektronikë
€ 250,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Radeon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20141
Offer ID #20141
  • Engine Clock: Up to 1411 MHz (Boost)
  • Memory: 8GB GDDR5 8000 MHz Effective
  • 2304 Stream Processor
  • 1440p Gaming
  • Dual-X Cooling
  • NITRO Glow, Quick Connect

Radeon NITRO+ RX 580 8G G5 Kompjuterë - Elektronikë

€ 250,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Radeon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20141
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch