RAK v2 Helium Hotspot Miner Ekran - Elektronikë
RAK v2 Helium Hotspot Miner Ekran - Elektronikë
€ 99.501,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Sofia, Bulgaria

Available WhatsApp:+971525090289

E-mail:serahmartins141@outlook.com

Condition:New

Quantity:20

Price:US $750

RAK v2 Helium Hotspot Miner (US/CAN) 915 MHZ - New - In Hand - Ready to Ship

 

Helium RAK Hotspot Miner v2 (US/CAN) 915 MHZ frequency 

 

New - Never Registered - Never Activated - In Hand - Ready to Ship

 

Ships fast and free via USPS priority mail or UPS to US destinations. Canada shipping extra.

 

Please send me a message with any questions, thank you.

 

RAK v2 Helium Hotspot Miner Ekran - Elektronikë

€ 99.501,00
Numri kontaktues:
+971525090289
Adresa ose vendi:
Sofia, Bulgaria
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Offer ID #23613
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch