Range Rover Vogue 4.4 LONG AUTOBIOGRAPHY Veturë 2015 - Automjet
Range Rover Vogue 4.4 LONG AUTOBIOGRAPHY Veturë 2015 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2015
Marka:
Range Rover
Modeli:
Vogue
Kilometra:
167'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21108
Offer ID #21108
 • Year 2015
 • Make RANGE ROVER
 • Model VOGUE
 • Body Style SUV
 • Mileage 167000
 • Transmission Automatic
 • Drivetrain 4WD
 • Engine 4.4
 • Fuel Type Diesel
 • Exterior Color Black
 • Interior Color Black

Range Rover Vogue 4.4 LONG AUTOBIOGRAPHY Veturë 2015 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2015
Marka:
Range Rover
Modeli:
Vogue
Kilometra:
167'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21108
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch