Ricoh PJ S2440 Projektor - Elektronikë
Ricoh PJ S2440 Projektor - Elektronikë
€ 299,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Projektor
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Ricoh
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20585
Offer ID #20585

Brightness of 3,000lm and high contrast (10000:1)

Excellent image resolution and 5,000h of lamp-life

Compact and lightweight at 2.6kg, with distinctive and appealing design

Easy connectivity with HDMI

Ideal for corporate meeting rooms and classrooms

Ricoh PJ S2440 Projektor - Elektronikë

€ 299,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Projektor
Marka:
Ricoh
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20585
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch