SALE:Sony PXW-Z90V/Sony PXW-Z150/Sony PXW-Z190/Sony PXW-FS7 XDCAM (WHATSAPP: +1 780-299-9797) Kamera - Elektronikë
SALE:Sony PXW-Z90V/Sony PXW-Z150/Sony PXW-Z190/Sony PXW-FS7 XDCAM (WHATSAPP: +1 780-299-9797) Kamera - Elektronikë
€ 3.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Prisdorf, Germany

 

 

WHAT’S IN THE BOX

Sony PXW-FS7 XDCAM

Body Cap

Viewfinder

 

 

WHAT’S IN THE BOX

Sony PXW-FS7 XDCAM

Body Cap

Viewfinder

Eyepiece

Grip Remote Control

Wireless LAN USB Module (IFU-WLM3) for

Sony VPL-E200 Series Projectors

-Wireless Remote Commander (RMT-845)

WA Adaptor Bracket

 MPA-AC1 AC Adapter for EVI D100 CCD

Camera

BC-U1 Battery Charger

BP-U30 Lithium-Ion Battery

2 x Power Cord

USB Cable

CD Rom with Manuals

 Limited 1-Year Warranty Parts, 90-Days

Labor.

=================================

Sony PXW-Z90V 4K HDR XDCAM with Fast

Hybrid AF

XLR Handle

Lens Hood

Lens Cap

Large Eyecup

Accessory Shoe Kit

USB Cablexa

NP-FV70A V-Series Battery Pack for

Handycam Camcorders (1900mAh)

AC-L200 AC Adapter

Power Cord

RMT-845 Wireless Remote

CR2025 Lithium Battery (for Remote)

Limited 1-Year Warranty

=================================

Sony PXW-Z150 4K XDCAM Camcorder

Lens Hood

Large Eyecup

Shoe Cap

Accessory Shoe Kit (1x Accessory Shoe, 1x

Accessory Shoe Plate, 4x Screws)

USB Cable

Sony AC-L100 AC Adapter

AC Cable

Sony NP-F770 L-Series Info-Lithium

Battery Pack (7.2v, 4400mAh)

Battery Charger

Infrared Remote Commander (RMT-845)

CR2025 Lithium Battery (Pre-Installed

in IR Remote Commander)

Limited 1-Year Warranty

=================================

Sony PXW-Z190 4K 3-CMOS 1/3″ Sensor

XDCAM Camcorder

Lens Hood

EVF Eyecup

Sony BP-U30 Lithium-Ion Battery – for

PMW-EX1 Camcorder, INFO Function, 23

Wh

Sony BC-U1A Battery Charger / AC

Adapter for BP-U90, U60, U60T, U30

Power Cord

USB Cable

Limited 1-Year Warranty Labor

Limited 90-Day Warranty Parts

 

Email: KobyRohu@net-shopping.com

WHATSAPP: +1 780-299-9797  

SKYPE: live:.cid.9adf44d941a12dd9

 

SALE:Sony PXW-Z90V/Sony PXW-Z150/Sony PXW-Z190/Sony PXW-FS7 XDCAM (WHATSAPP: +1 780-299-9797) Kamera - Elektronikë

€ 3.000,00
kohurohu001
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Prisdorf, Germany
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Offer ID #23673
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch