Samsung 32″ Curved Monitor Ekran - Elektronikë
Samsung 32″ Curved Monitor Ekran - Elektronikë
€ 319,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20367
Offer ID #20367

-Model: C32F391FWU
-31.5″ FullHD (1920×1080)
-VA Panel Type
-Aspect Ratio: 16:9
-Contrast Ratio Static: 3000:1
-16.7 M Color/ 250cd/m²
-60Hz, 4ms
-12 Muaj Garancion

Samsung 32″ Curved Monitor Ekran - Elektronikë

€ 319,00
Kompani biznesi
Isa Boletini, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20367
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch