Samsung 65" Q900T (2020) QLED 8K UHD Smart TV TV - Elektronikë
Samsung 65" Q900T (2020) QLED 8K UHD Smart TV TV - Elektronikë
€ 2.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Adresa ose vendi:
Paul-Henri-Spaak-Straße 12, 81829 München, Germany

Samsung 65″ Q900T (2020) QLED 8K UHD Smart TV cost $2,000

LG 65 Inch (2020) NanoCell 8K Ultra HD Smart TV cost $1,500

for sales interested buyers

contact me at danneystore@gmail.com

Whatapp: +14792076773

Samsung 65" Q900T (2020) QLED 8K UHD Smart TV TV - Elektronikë

€ 2.000,00
charles agim
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Paul-Henri-Spaak-Straße 12, 81829 München, Germany
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Offer ID #23066
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch