Samsung A12 Celularë - Elektronikë
Samsung A12 Celularë - Elektronikë
€ 179,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20182
Offer ID #20182

Telefon Samsung A12 WHITE

Madhësia: 6.5 inch 
Rezolucioni: 720 x 1600 pixels
Memorien: 3 GB 
Kapacitetin : 32 GB 
Procesori: Octa-core (4×2.35 GHz Cortex-A53 & 4×1.8 GHz Cortex-A53) 
Kamera Kryesore:  48MP , 5MP 
Kamera Selfi: 8MP

Samsung A12 Celularë - Elektronikë

€ 179,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20182
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch