Samsung Note 20 5G Celularë - Elektronikë
Samsung Note 20 5G Celularë - Elektronikë
€ 799,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Bronze
Offer ID #20185
Offer ID #20185

Telefon Samsung Note20 Bronze 5G

Madhësia: 6.7 inch 
Rezolucioni: 1080 x 2400 pixels 
Memorien: 8GB 
Kapacitetin: 256GB 
Procesori: Octa-core (2×2.73 GHz & 2×2.5 GHz & 4×2.0 GHz)
Kamera Kryesore: 12MP+64MP+12MP, Front: 10MP
Kamera Selfi: 10MP 
Bateria: 4300mAh

Video: 4K

24 Muaj Garancion

Samsung Note 20 5G Celularë - Elektronikë

€ 799,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Bronze
Offer ID #20185
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch