Samsung Note20 Ultra 5G Celularë - Elektronikë
Samsung Note20 Ultra 5G Celularë - Elektronikë
€ 1.099,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Bronze
Offer ID #20188
Offer ID #20188

Telefon Samsung Note20 Ultra Bronze

Madhësia: 6.9 inch 
Rezolucioni:1440 x 3088 pixels 
Memorien: 12GB 
Kapacitetin: 256GB 
Procesori: Octa-core(Dual Core 2.73GHz + Dual Core 2.5GHz + Quad Core 2.0GHz)
Kamera Kryesore: – (Main 108MP, F1.8 – Ultra Wide 12MP, F2.2 – Telephoto 12MP, F3.0)
Kamera Selfi: 10MP 
Bateria: 4500mAh

Video:  4K

 24 Muaj Garancion

Samsung Note20 Ultra 5G Celularë - Elektronikë

€ 1.099,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Bronze
Offer ID #20188
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch