Samsung S21+ Violet Celularë - Elektronikë
Samsung S21+ Violet Celularë - Elektronikë
€ 1.139,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Violetë
Offer ID #20441
Offer ID #20441

 

Brendi Samsung
Modeli i Produktit Telefon Samsung S21+ Violet
Rezolucioni 1080 x 2400 pixel dinamik AMOLED 2X, 120Hz
Madhesia e ekranit 6.70 inch
Rrjeti 5G

Samsung S21+ Violet Celularë - Elektronikë

€ 1.139,00
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
038 600 556
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Violetë
Offer ID #20441
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch