Samsung Samsung galaxy a20 Celularë - Elektronikë
Samsung Samsung galaxy a20 Celularë - Elektronikë
€ 105,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Sheshi Zahir Pajaziti, Prishtinë
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Zez

Samsung Samsung galaxy a20 Celularë - Elektronikë

€ 105,00
Numri kontaktues:
+383010101
Adresa ose vendi:
Sheshi Zahir Pajaziti, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Zez
Offer ID #20079
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch