Samsung Tablet T515A LTE Tablet Android - Elektronikë
Samsung Tablet T515A LTE Tablet Android - Elektronikë
€ 239,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Tablet Android
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20158
Offer ID #20158

SIM: Nano-SIM
Android 9.0
10.1 inch
Resolution: 1200 x 1920 pixels
CPU: Octa-core (2×1.8 GHz & 5MB Secondary
Internal: 32GB, 2GB Ram
Micro SD up to 512 GB
Battery 6150 mAh
Bluetooth 5.0, A2DP
A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP
802.11 a / b / g / n / ac 2.4 + 5GHz, VHT80

Samsung Tablet T515A LTE Tablet Android - Elektronikë

€ 239,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Tablet Android
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20158
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch