Samsung TV 75" Led Uhd 4K Smart Tv TV - Elektronikë
Samsung TV 75" Led Uhd 4K Smart Tv TV - Elektronikë
€ 1.499,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20447
Offer ID #20447

 

Brendi Samsung
Modeli i Produktit Televizor Samsung Ue75Tu8002Kxxh | 75" Led Uhd 4K Smart Tv Tizen
Madhësia e ekranit 75" - 191 cm
Tipi i panelit LED
Tiparet e…

Samsung TV 75" Led Uhd 4K Smart Tv TV - Elektronikë

€ 1.499,00
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
038 600 556
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20447
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch