Samsung TV SMART UHD SERIA 7 2020 TV - Elektronikë
Samsung TV SMART UHD SERIA 7 2020 TV - Elektronikë
€ 359,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20200
Offer ID #20200
Matrix type LED
Screen diagonal 43″
Screen diagonal 108cm
HD format 4K ULTRA HD

Resolution 3840 x 2160 50Hz

Energy class A+
HDR technology 

 

 

24 Muaj Garancion

Samsung TV SMART UHD SERIA 7 2020 TV - Elektronikë

€ 359,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Marka:
Samsung
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20200
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch