SanDisk SanDisk 1TB 3D SSD SSD Disk - Elektronikë
SanDisk SanDisk 1TB 3D SSD SSD Disk - Elektronikë
€ 175,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
SSD Disk
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
SanDisk
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20897
Offer ID #20897

Key Features

  • 1TB Storage Capacity
  • 2.5″ / 7mm Form Factor
  • SATA III 6 Gb/s Interface
  • Up to 530 MB/s Sequential Write Speed

SanDisk SanDisk 1TB 3D SSD SSD Disk - Elektronikë

€ 175,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
SSD Disk
Marka:
SanDisk
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20897
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch