Sapphire Sapphire NITRO Radeon RX 6800 XT se 16GB Video Card Kompjuterë - Elektronikë
Sapphire Sapphire NITRO Radeon RX 6800 XT se 16GB Video Card Kompjuterë - Elektronikë
€ 800,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Berane, Montenegro
Marka:
Sapphire

 

No longer needed as I have downsized my PC and unfortunately it does not fit. Absolute beast of a card.

 

It is used but in good condition. Will come with original box as seen in the photos.

 

Happy to answer any questions.

 

whatsapp +15146126237

 

– SERIOUS BUYERS ONLY PLEASE –

 

Sapphire Sapphire NITRO Radeon RX 6800 XT se 16GB Video Card Kompjuterë - Elektronikë

€ 800,00
souljaboi
Shitës privat
Numri kontaktues:
5146126237
Adresa ose vendi:
Berane, Montenegro
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Sapphire
Offer ID #24107
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch