Seat Ibiza 1.4 TDI Veturë 2011 - Automjet
Seat Ibiza 1.4 TDI Veturë 2011 - Automjet
€ 5.800,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Viti i prodhimit:
2011
Marka:
Seat
Modeli:
Ibiza
Kilometra:
199'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22426
Offer ID #22426

Seat Ibiza 1.4 TDI Veturë 2011 - Automjet

€ 5.800,00
Kompani biznesi
Metush Krasniqi, Gjilan
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2011
Marka:
Seat
Modeli:
Ibiza
Kilometra:
199'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22426
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch