Sennheiser EW 135P G4 Audio - Elektronikë
Sennheiser EW 135P G4 Audio - Elektronikë
€ 775,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Sennheiser
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20696
Offer ID #20696

Specifications

System

Wireless Transmission: Analog UHF

Number of RF Channels: 1680

Included Transmitters: 1 x Bodypack with Microphone

Diversity: Antenna Diversity

RF Frequency Band: A1:470 to 516 MHz

RF Bandwidth: 46 MHz

Frequency Step Size: 25 kHz

Max Operating Range: 330' / 100.6 m (Line of Sight)

Max Systems per Setup: 12

Deviation: 48 kHz (Peak)

Modulation: Wideband FM

Receiver

Form Factor Camera-Mount

Mounting Options Shoe-Mount (with Included Hardware)

Antenna 1 x Flexible Whip, Fixed

Number…

Sennheiser EW 135P G4 Audio - Elektronikë

€ 775,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Marka:
Sennheiser
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20696
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch