SenseCap Sensecap M1 EU 868 Helium HNT Miner Hotspot Aksesorë - Elektronikë
SenseCap Sensecap M1 EU 868 Helium HNT Miner Hotspot Aksesorë - Elektronikë
€ 650,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazil
Marka:
SenseCap
Ngjyra:
Black

CONTACT US VIA WHATSAPP +14173298759

Email: makewetestam1@gmail.com

 

300 PCS of Bobcat Miner 300 Helium Hotspot at $700USD

500 PCS of Sensecap M1 EU 868 Helium HNT Miner Hotspot at $500USD

500 PCS of MNTD Goldspot Helium Miner at $300USD

700 PCS of Brand New Antminer S19J Pro 104T: $3,400USD

400 PCS of Brand New Antminer S19 Pro 110T: $8,000USD

 

 

100% Safe Delivery

100% Products Quality Production

100% On-Time Shipment Protection

100% Payment Protection

We offer…

SenseCap Sensecap M1 EU 868 Helium HNT Miner Hotspot Aksesorë - Elektronikë

€ 650,00
Sham Alex
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazil
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
SenseCap
Ngjyra:
Black
Offer ID #23991
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch