sensecap SenseCAP M1 Helium HNT LoRaWAN Indoor Gateway US915 Miner hotspot Kompjuterë - Elektronikë
sensecap SenseCAP M1 Helium HNT LoRaWAN Indoor Gateway US915 Miner hotspot Kompjuterë - Elektronikë
€ 400,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pryp'yat', Kyiv Oblast, Ukraine
Marka:
sensecap
Ngjyra:
black

SenseCAP M1 Helium HNT LoRaWAN Indoor Gateway US915 Miner hotspot

 

Specifications

 

Processor 

Raspberry Pi 4 (Broadcom BCM2711, Quad core Cortex-A72 (ARM v8) 64-bit SoC @ 1.5GHz)

 

RAM

2GB / 4GB / 8GB

 

Storage

64GB MicroSD Card

 

Frequency

EU868 Version: 863MHz ~ 870MHz

sensecap SenseCAP M1 Helium HNT LoRaWAN Indoor Gateway US915 Miner hotspot Kompjuterë - Elektronikë

€ 400,00
waris112
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Pryp'yat', Kyiv Oblast, Ukraine
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
sensecap
Ngjyra:
black
Offer ID #23849
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch