Shes Apple iphone 13 Pro,IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Celularë - Elektronikë
Shes Apple iphone 13 Pro,IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Celularë - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
white

Assalamualaikum e vëllait dhe e motrës

 

NE OFROJMË ZBRITJE PËR POROSIT ME SHUMË...Përfitoni 30% zbritje nëse blini 10 copë e lart. Çmimi përfshin tarifat e postës.

 

Menaxher i shitjeve: Teresa Ramson

 

Kontaktoni Whatsapp....: +16602028314

 

Kontaktoni Whatsapp....: +16602028314

 

Email kontakti: Legitshowroom1@gmail.com

 

Gmail Chat: Legitshowroom1@gmail.com

 

Filloni biznesin tuaj të iPhone në më pak se një muaj - blini telefona direkt nga furnitorët.

 

Shesim edhe tek individi. Mund të blini 1 njësi ose…

Shes Apple iphone 13 Pro,IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Celularë - Elektronikë

€ 500,00
legitshowroom01
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Ngjyra:
white
Offer ID #24098
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch