Shitet lokal ne Elbasan Objekt Afarist - Banim / Industri
Shitet lokal ne Elbasan Objekt Afarist - Banim / Industri
€ 58.000,00
Kategoria:
- Banim / Industri
Nënkategoria:
Objekt Afarist
Adresa ose vendi:
Elbasan, Albania
Kati:
1

Okazion!
Shitet ambient biznesi ne Elbasan.
Vendodhja: Lagja Qemal Stafa pall 89  ne Unaza lindore ,Elbasan.
Dy lokale çmimi 58 000 €
Tel +355693857155

Shitet lokal ne Elbasan Objekt Afarist - Banim / Industri

€ 58.000,00
Numri kontaktues:
+355693857155
Adresa ose vendi:
Elbasan, Albania
Kategoria:
- Banim / Industri
Nënkategoria:
Objekt Afarist
Kati:
1
Offer ID #23881
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch