Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM Contemporary for Canon EF Kamera - Elektronikë
Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM Contemporary for Canon EF Kamera - Elektronikë
€ 1.075,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Sigma
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20655
Offer ID #20655

Specifications

Focal Length: 150 to 600mm

Maximum Aperture: f/5 to 6.3

Minimum Aperture: f/22

Lens Mount: Canon EF

Format Compatibility: Full-Frame

Angle of View: 16.4° to 4.1°

Minimum Focus Distance: 2.8 m

Maximum Magnification: 0.2x

Macro Reproduction Ratio: 1:4.9

Optical Design: 20 Elements in 14 Groups

Diaphragm Blades: 9, Rounded

Focus Type: Autofocus

Image Stabilization: Yes

Tripod Collar: Removable and Rotating

Filter Size:  95 mm (Front)

Dimensions (ø x L):   105 x 260.1 mm

Weight: 1830 g

Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM Contemporary for Canon EF Kamera - Elektronikë

€ 1.075,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Sigma
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20655
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch