Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art for Sony E-mount Kamera - Elektronikë
Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art for Sony E-mount Kamera - Elektronikë
€ 1.310,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Sigma
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20870
Offer ID #20870

• Full-Frame Format

• Aperture Range: f/1.4 to 16

• Two Low Dispersion Elements

• Super Multi-Layer Coating

• Hyper Sonic AF Motor, Manual Override

• Rounded 9-Blade Diaphragm

• TSC Material, Brass Bayonet Mount

• Compatible with Sigma USB Dock

Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art for Sony E-mount Kamera - Elektronikë

€ 1.310,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Sigma
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20870
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch