Sistemi i altoparlantëve të shtëpisë në shtëpi Bose Acoustimass 10 Series II - E zezë Audio - Elektronikë
Sistemi i altoparlantëve të shtëpisë në shtëpi Bose Acoustimass 10 Series II - E zezë Audio - Elektronikë
€ 800,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Uilliam Shekspir, Prishtinë
Ngjyra:
Black
Përmirësoni përvojën audio dhe shijoni tingullin e ngjashëm me teatrin në shtëpi me sistemin e altoparlantëve Bose Acoustimass 10 Series V. Ky sistem 5.1 përfshin katër altoparlantë reflektues, një altoparlant qendror dhe një modul Acoustimass.

Sistemi i altoparlantëve të shtëpisë në shtëpi Bose Acoustimass 10 Series II - E zezë Audio - Elektronikë

€ 800,00
Tom Elvis
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Uilliam Shekspir, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Ngjyra:
Black
Offer ID #23186
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch