Bond SKILLET Pajisje shtëpiake
€ 54,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
Bond
Modeli:
SKILLET
Offer ID #19248
Offer ID #19248

Tigani i thellë nga linja Bond vjen me dimensionet 24x7cm, në dy pjesë (tigan + kapak). Ky tigan, krahas dizajnit elegant, shquhet për materialin cilësor prej çeliku me përcueshmëri të nxehtësisë në gjithë sipërfaqen dhe aftësinë e ruajtjes së energjisë falë shtresave të aluminit.

Bond SKILLET Pajisje shtëpiake

€ 54,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Marka:
Bond
Modeli:
SKILLET
Offer ID #19248

Kontakto

    Kompani biznesi
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch