Skoda Octavia 1.6 TDI Veturë 2012 - Automjet
Skoda Octavia 1.6 TDI Veturë 2012 - Automjet
€ 5.500,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
Skoda
Modeli:
Octavia
Kilometra:
117'529 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21877
Offer ID #21877
•2012 | 117529 KM
•77 KW | 105 PS
•Liber Servisi
•Mundesi shitje pa doganë(export) IM7
info: +383 (0) 49 144 779
Rr.Bujanocit, Gjilan.
ABS
Airbag
Dritare elektrike
Klimë (AC)

Skoda Octavia 1.6 TDI Veturë 2012 - Automjet

€ 5.500,00
Kompani biznesi
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
Skoda
Modeli:
Octavia
Kilometra:
117'529 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21877
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch