Snapmaker Snapmaker 2.0 A350 3-in-1 3D Printer/Laser Engraver/CNC Aksesorë - Elektronikë
Snapmaker Snapmaker 2.0 A350 3-in-1 3D Printer/Laser Engraver/CNC Aksesorë - Elektronikë
€ 1.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Yerevan, Armenia
Marka:
Snapmaker

Snapmaker 3D Printer, 2.0 A Models 3-in-1 3D Printer with 3D Printing / Laser Engraving / CNC Carving, All Metal, Auto-Leveling, Working Volume Support up to 320x350x330mm.

 

• TMC2209 stepper motor driver chips embedded for quieter running

• All-metal and enclosed design for excellent precision, durability, and dust resistance

• Screw rod leads optimized

• Easy attachment…

Snapmaker Snapmaker 2.0 A350 3-in-1 3D Printer/Laser Engraver/CNC Aksesorë - Elektronikë

€ 1.000,00
Sussane
Sussane
Shitës privat
Numri kontaktues:
097868789
Adresa ose vendi:
Yerevan, Armenia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
Snapmaker
Offer ID #24149
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch