Sokkia Robotic Total Station -SRX-5 with RC-PR3 Kamera - Elektronikë
Sokkia Robotic Total Station -SRX-5 with RC-PR3 Kamera - Elektronikë
€ 2.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Keyes St, San Jose, CA, USA
Ngjyra:
black

For Sale GEFORCE RTX 3090 / RTX 3080 / RTX 3080 Ti / RTX 3070 Sokkia Robotic Total Station -SRX-5 with RC-PR3

 

 

Offer for wholesale of Mobile Phones of all kinds and Electronics in General.

 

New (in original box) - never used 100% genuine / original 1 year international warranty complete complete accessories sealed (original packaging box) New box (original manufacturer) - no copies All products are new original.

 

All of our products are…

Sokkia Robotic Total Station -SRX-5 with RC-PR3 Kamera - Elektronikë

€ 2.000,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Keyes St, San Jose, CA, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Ngjyra:
black
Offer ID #23339
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch