Sony Alpha a7 III 28-70mm Kit Kamera - Elektronikë
Sony Alpha a7 III 28-70mm Kit Kamera - Elektronikë
€ 2.350,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Sony
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20726
Offer ID #20726

24MP Full-Frame Exmor R BSI CMOS Sensor

– BIONZ X Image Processor & Front-End LSI

– 693-Point Hybrid AF System

– UHD 4K30p Video with HLG & S-Log3 Gammas

Sony Alpha a7 III 28-70mm Kit Kamera - Elektronikë

€ 2.350,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Sony
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20726
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch