Sony Alpha a7C 28-60mm Kamera - Elektronikë
Sony Alpha a7C 28-60mm Kamera - Elektronikë
€ 2.560,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Sony
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20650
Offer ID #20650

Imaging

Lens Mount Sony E

Camera Format Full-Frame (1x Crop Factor)

Pixels Actual: 25.3 Megapixel

Effective: 24.2 Megapixel

Maximum Resolution 6000 x 4000

Aspect Ratio 1:1, 3:2, 4:3, 16:9

Sensor Type CMOS

Sensor Size 35.6 x 23.8 mm

Image File Format JPEG, Raw

Bit Depth 14-Bit

Image Stabilization Sensor-Shift, 5-Axis

Exposure Control

ISO Sensitivity Auto, 100 to 51200 (Extended: 50 to 204800)

Shutter Speed Mechanical Shutter, 1/4000 to 30 Second, Bulb Mode, Electronic Shutter 1/8000 to 30…

Sony Alpha a7C 28-60mm Kamera - Elektronikë

€ 2.560,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Sony
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20650
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch