Sony Alpha a7S III (Body) Kamera - Elektronikë
Sony Alpha a7S III (Body) Kamera - Elektronikë
€ 4.570,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Sony
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20861
Offer ID #20861

Specifications 

 

Imaging

Lens Mount Sony E

Camera Format Full-Frame (1x Crop Factor)

Pixels Actual: 12.9 Megapixel

Effective: 12.1 Megapixel

Maximum Resolution 4240 x 2832

Aspect Ratio 1:1, 3:2, 4:3, 16:9

Sensor Type CMOS

Sensor Size 35.6 x 23.8 mm

Image File Format JPEG, Raw, HEIF

Bit Depth 14-Bit

Image Stabilization Sensor-Shift, 5-Axis

Exposure Control

ISO Sensitivity Auto, 80 to 102400 (Extended: 40 to 409600)

Shutter Speed 1/8000 to 30 Second, Bulb Mode

Metering Method Center-Weighted Average, Highlight…

Sony Alpha a7S III (Body) Kamera - Elektronikë

€ 4.570,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Sony
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20861
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch