Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera (Body Only) Kamera - Elektronikë
Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera (Body Only) Kamera - Elektronikë
€ 6.300,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Sony
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20882
Offer ID #20882

Specifications 

Image Sensor

Sensor Size Full-Frame

Sensor Type CMOS

Sensor Resolution Actual: 12.9 Megapixel

Effective: 10.2 Megapixel

Color Filter Bayer

Shutter Type Rolling Shutter

ISO 800 (Native)

12,800 (Expanded)

320 to 409,600 (Expanded)

Gain -3 to 30 dB

Advertised Dynamic Range 15 Stops

Camera

Lens Mount Sony E-Mount

Lens Communication Yes

Interchangeable Lens Mount None

Shutter Speed 1/1 to 1/8000 sec

Built-In ND Filter 1/4 to 1/128…

Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera (Body Only) Kamera - Elektronikë

€ 6.300,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Sony
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20882
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch