Sony HXR-NX200 4K Kamera - Elektronikë
Sony HXR-NX200 4K Kamera - Elektronikë
€ 2.350,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Sony
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20745
Offer ID #20745

tunning quality from a large 1.0 type sensor

The HXR-NX200’s single 20 megapixel* 1.0 type Exmor R CMOS sensor is approximately the same size as a 16mm film frame and seven times larger than three 1/4.7 type sensors combined. The key benefit of this large size is low noise and less blur because more light reaches the sensor, offering clear and steady pictures even in a dark scene with minimum illumination 1.7 lux**. The large sensor size also…

Sony HXR-NX200 4K Kamera - Elektronikë

€ 2.350,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Sony
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20745
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch