Sony Play Station 5 sonny Konsola Sony PS5 Digital Edition me kontrollues ekstra të bardhë Aksesorë,WhatsApp +1 (619) 621-8359 Aksesorë - Elektronikë
Sony Play Station 5 sonny Konsola Sony PS5 Digital Edition me kontrollues ekstra të bardhë Aksesorë,WhatsApp +1 (619) 621-8359 Aksesorë - Elektronikë
€ 400,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
8GJ2XVQG+MR
Marka:
Sony Play Station 5
Ngjyra:
White

shes te gjitha llojet e celulareve, laptop, kamera, enkoder kamera, elektrike

 

skuter, iPad etj. Krejt të reja në kuti me aksesorë të plotë, vjen me

 

1 vit garanci

 

Per me shume informacion na kontaktoni

 

 

Biseda në WhatsApp +1 (619) 621-8359

Sony Play Station 5 sonny Konsola Sony PS5 Digital Edition me kontrollues ekstra të bardhë Aksesorë,WhatsApp +1 (619) 621-8359 Aksesorë - Elektronikë

Në shitje Aksesorë
Sony Play Station 5
€ 400,00
Fernandez11
Shitës privat
Adresa ose vendi:
8GJ2XVQG+MR
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
Sony Play Station 5
Ngjyra:
White
Offer ID #23933
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch