Specialized S-Works Epic 2021 Specialized S-Works Epic Biçikletë elektrike 2021 - Automjet
Specialized S-Works Epic 2021 Specialized S-Works Epic Biçikletë elektrike 2021 - Automjet
€ 8.500,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Adresa ose vendi:
Tirana, Albania
Viti i prodhimit:
2021
Marka:
Specialized
Modeli:
S-Works Epic
Lloji i karburantit:
Elektro

We sell all models of Argon 18, Colnago, Pinarello, Scott, Time, Felt, Bianchi, BMC, Quintana Roo, Merida, Yeti, Cannondale, Cervélo, Ellsworth, Giant, Jamis, Klein, Kona, Litespeed, Rocky Mountain, Santa Cruz, Whyte, Marin, GT, Specialized, Trek, and Gary Fisher Bikes.

 

We Sell: Road bicycles, Cyclocross bicycles, Touring bicycles, Triathlon/Time Trial Bicycles, Flat-Bar Road Bicycles, Track/Fixed-Gear Bicycles, Mountain Bicycles, Hybrid Bicycles, Cruiser Bicycles, City Bikes, BMX Bikes, Folding Bicycles, Recumbent Bicycles, Tandem Bicycles, and Adult Tricycles.

 

We also…

Specialized S-Works Epic 2021 Specialized S-Works Epic Biçikletë elektrike 2021 - Automjet

€ 8.500,00
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
7627373728
Adresa ose vendi:
Tirana, Albania
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Viti i prodhimit:
2021
Marka:
Specialized
Modeli:
S-Works Epic
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #23273
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch