sumsung Shitet cianidi i pastër i kaliumit 99.8% (pilula, pluhur dhe lëng) Laptop - Elektronikë
sumsung Shitet cianidi i pastër i kaliumit 99.8% (pilula, pluhur dhe lëng) Laptop - Elektronikë
€ 150,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Darlington, UK
Marka:
sumsung
Ngjyra:
blu
Offer ID #24152
Offer ID #24152

Ne prodhojmë dhe shpërndajmë Cianidin e Kaliumit, i cili është një përbërës kristalor i pangjyrë me formulën KCN. Cianidi ynë i kaliumit është i njohur nga tregtarët e bizhuterive për cilësinë e tij ekstreme dhe të jashtëzakonshme, prarimin kimik dhe vetitë e fërkimit. Prioriteti ynë është kënaqësia e klientëve, domethënë paketimi i matur dhe dërgesa afatshkurtër në destinacionet e tyre të rekomanduara. ne ofrojmë cianidin e kaliumit në formë pluhuri, tabletë cilindrike dhe kapsula. Secila tabletë me peshë…

sumsung Shitet cianidi i pastër i kaliumit 99.8% (pilula, pluhur dhe lëng) Laptop - Elektronikë

€ 150,00
Kompani biznesi
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Numri kontaktues:
01684268963
Adresa ose vendi:
Darlington, UK
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
sumsung
Ngjyra:
blu
Offer ID #24152
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch