Tenda Wireless N300 Aksesorë - Elektronikë
Tenda Wireless N300 Aksesorë - Elektronikë
€ 17,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Tenda
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20587
Offer ID #20587

Tenda Wireless N300

Specifikat:

Shpejtësia e internetit: 300 mb/s

Antena: 2*5 dbi

Internet phone calls : Good

HD Videos : Good

Tenda Wireless N300 Aksesorë - Elektronikë

€ 17,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
Tenda
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20587
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch