BOND Tenxherja e thellë Pajisje shtëpiake
BOND Tenxherja e thellë Pajisje shtëpiake
€ 66,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
BOND
Modeli:
Tenxherja e thellë
Offer ID #19272
Offer ID #19272

Tenxherja e thellë nga linja Bond vjen me dimensionet 24x15cm, në dy pjesë (tenxhere + kapak). Kjo tenxhere, krahas dizajnit elegant, shquhet për materialin cilësor prej çeliku me përcueshmëri të nxehtësisë në gjithë sipërfaqen dhe aftësinë e ruajtjes së energjisë falë shtresave të aluminit.

BOND Tenxherja e thellë Pajisje shtëpiake

€ 66,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Marka:
BOND
Modeli:
Tenxherja e thellë
Offer ID #19272

Kontakto

    Kompani biznesi
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch