Tic Watch Pro 4G Android Watch - Elektronikë
Tic Watch Pro 4G Android Watch - Elektronikë
€ 260,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Android Watch
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Tic
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20887
Offer ID #20887

Specifications

Dimensions (mm):

45.15 x 52.8 x 12.6

Colors:

Black

Watch case:

Polyamide & glass fiber, stainless-steel bezel, aluminum back cover

Screen glass:

Corning® Gorilla® Glass 3

Watch strap:

Silicone (interchangeable), 22mm

Operating system:

Wear OS by Google

Phone compatibility:

Android™, iPhone

Platform:

Qualcomm® Snapdragon Wear™ 2100

Memory:

1GB RAM; 4GB ROM

Display:

1.39" AMOLED (400 x 400 px) + FSTN LCD

Network:

4G LTE FDD*

Connectivity:

Tic Watch Pro 4G Android Watch - Elektronikë

€ 260,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Android Watch
Marka:
Tic
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20887
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch